Welkom op Schaakeducatie.nl!

Via deze website kunt u eenvoudig in contact komen met professioneel schaker Frank Erwich.

Wilt u graag een betere schaker worden en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? In dat geval bent u bij Frank aan het goede adres. U kunt bij hem terecht voor privé- en/of groepslessen (zowel face-to-face als online), maar ook als u andere wensen heeft op het gebied van schaaktraining staat Frank voor u klaar.

Om een indruk te krijgen van Franks werkwijze, treft u in de zelfstudiemodule diverse trainingsvoorbeelden aan: uitgewerkte themalessen gerangschikt op niveau, video-instructies voor beginnende schakers en schaakproducten die door Frank op de markt zijn gebracht. Toernooiverslagen en schaakblogs van zijn hand staan onder het kopje 'In de media'.   

Naast het geven van schaaktrainingen, is Frank ook te boeken voor andere schaakactiviteiten. Tijdens schaaktoernooien kan hij bijvoorbeeld het commentaar verzorgen. Voor een groot publiek legt hij dan uit wat er in de partijen gebeurt die op dat moment gespeeld worden. Een andere optie is om Frank als toernooicoach in te huren. Deelnemers kunnen hun gespeelde partijen tijdens het toernooi met Frank nabespreken.

Bent u op zoek naar een schaakactiviteit buiten het toernooicircuit om, dan is het ook mogelijk om voor een simultaanseance of een workshop schaken te gaan. Een actieve vorm van schaakvermaak en een heel geschikte activiteit voor een (grote) groep mensen. Gegarandeerd een origineel bedrijfsuitje!

Wilt u meer informatie over de verschillende diensten die schaakeducatie.nl aanbiedt of heeft u andere wensen/vragen op schaakgebied, neem dan gerust contact op.

Schaakeducatie.nl

"Een geweldige demonstratie!"

-Fleur-