Welkom

Welkom op Schaakeducatie.nl!

Via deze website kunt u eenvoudig in contact komen met Frank Erwich. Als sterke schaker en Master of Science in Psychology, beschikt hij over de nodige kennis om uw spel te verbeteren. U kunt hier terecht voor privé- en/of groepslessen (zowel face-to-face als via internet), maar evenzo kunt u op eigen gelegenheid aan de slag gaan met de zelfstudiemodule.

Ook voor schaakvermaak bent u hier aan het goede adres! Zo is Frank te boeken voor een simultaanseance, een interessante lezing of deskundig commentaar tijdens een schaakevenement. Weet u weinig van schaken, maar bent u toch benieuwd wat deze sport te bieden heeft? Ga voor een origineel bedrijfsuitje en leer samen met uw collega's schaken in één workshop of laat u verrassen door een presentatie waarin de effecten van schaken op het dagelijks leven uiteengezet worden.

Over schaken is genoeg te vertellen en dus ook te schrijven! Boeken, kranten en websites staan vol met schaakverhalen, toernooiverslagen en partijanalyses. Wilt u de zaterdageditie van de krant verrijken met een schaakkatern of uw clubblad van een nieuwe schaakrubriek voorzien? Frank staat voor u klaar!

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen.

Schaakeducatie.nl

 

"Een geweldige demonstratie!"

-Fleur-