Voor 'schaakvermaak' kunt u ook terecht bij Schaakeducatie.nl. Wat te denken van uitleg voor een groot publiek over partijen die live gespeeld worden, een simultaan of een workshop? Zie onder voor meer informatie. 

Bent u voor een toernooi op zoek naar iemand die de gespeelde partijen van commentaar voorziet? Dan bent u hier aan het goede adres! Niet alleen beschikt Frank over veel schaakkennis; hij heeft ook veel ervaring met het trainen van spelers van verschillend niveau (beginnende schakers tot spelers van IM-niveau). Deze kennis helpt om partijen van het allerhoogste niveau zo te bespreken dat ze voor iedereen te begrijpen zijn. Bijvoorbeeld voor beginnende schakers, maar ook voor een breder publiek

Commentaar Kids Weekend Tata Steel Chess 2017

© Chessity

Meerdere spelers nemen het tegelijkertijd tegen Frank Erwich op. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er gekozen worden voor een klassieke simultaan of een zogenaamde wissel- of aanschuifsimultaan, waarbij de mensen die hun partij afgerond hebben, ingeruild kunnen worden voor nieuwe deelnemers.

Mag je de koning slaan? Wat is schaakmat? Is achteruitslaan toegestaan? Na deze workshop kunt u al deze vragen beantwoorden. En dat is niet alles! Tevens beschikt u na deze workshop over de basisvaardigheden die nodig zijn om een schaakpartij te kunnen spelen. Zet u Frank Erwich meteen mat?